Vrouw gespietst door Schotse Hooglander

Natuurmonumenten vergoedt schade (05-12-2017)

Natuurmonumenten vergoedt alle schade van de vrouw die drie weken geleden door een Schotse Hooglander werd gespietst. ’Het zijn onze beesten. En het is onze verantwoordelijkheid’, zegt boswachter Jeroen de Koe.

 

Het slachtoffer uit Doesburg werd tijdens een wandeling in Nationaal Park Veluwezoom plotseling gespietst door een Schotse Hooglander. De hoorn van het rund drong 27 centimeter haar buik in. De 66-jarige vrouw lag weken in het ziekenhuis en heeft nog iedere dag wondverzorging nodig.

(nieuwsbericht Omroep Gelderland (https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2151020/Natuurmonumenten-vergoedt-schade-slachtoffer-Schotse-Hooglander))

 

Wanneer u letsel oploopt door toedoen van een dier, dan is de eigenaar van het dier in de meeste gevallen volledig aansprakelijk. Dit is geregeld in artikel 6:179 BW.

 

De letselschadespecialist van CURE Letselschade helpt u graag geheel kosteloos bij het in kaart brengen en verhalen van al uw schade zoals de kosten van verzorging, medische kosten, reiskosten, huishoudelijke hulp en natuurlijk smartengeld.

 

Blijf dus niet zitten met uw schade en meld uw claim bij CURE (http://www.cure-letselschade.nl/pg-31608-7-113684/pagina/contact_met_cure_letselschade.html) !

 

images-17 images-17