Letselschade Raad past richtlijnen aan

In december 2020 is wederom gekeken of en zo ja, welke Richtlijnen moeten worden geïndexeerd. Dit keer bleek dat noodzakelijk te zijn voor de Richtlijnen Studievertraging, Huishoudelijke Hulp,  Ziekenhuis- en  Revalidatiedaggeldvergoeding en voor de Richtlijn Zelfwerkzaamheid. Voor de Richtlijnen Licht Letsel en Kilometervergoeding bleek indexering per 1 januari 2021 niet noodzakelijk. (Bron: de letselschade raad (https://deletselschaderaad.nl/actueel/richtlijnen-geindexeerd/))

De Letselschade Richtlijnen zijn belangrijke hulpmiddelen bij het regelen van letselschades. Dankzij de richtlijnen hebben alle betrokkenen duidelijkheid over de gangbare bedragen, termijnen en uitgangspunten bij de berekening van letselschade. Jaarlijks wordt bezien of de richtlijnen moeten worden geïndexeerd.

Ben je betrokken geweest bij een ongeval en zit je met vragen over je schade? Neem gerust contact op met Cure Letselschade, ik help je graag!

Wanneer je mailt (mailto:info@cure-letselschade.nl) neem ik binnen 24 uur contact op. Je kunt ook gebruik maken van het formulier (https://www.cure-letselschade.nl/pg-31608-7-113686/pagina/schade_claimen.html) op de website.

 

 

De-letselschaderaad De-letselschaderaad
images-13 images-13