Contacthelpt.nl

Slachtoffers, veroorzakers, verzekeraars, en belangenbehartigers hebben allemaal belang bij emotioneel herstel van slachtoffers en veroorzakers na een ongeval. Contact tussen slachtoffer en veroorzaker kan daaraan een grote bijdrage leveren. Sterker nog: het gemis van contact heeft vaak een negatief effect. 

Veel slachtoffers vragen zich na een ongeval af: waarom heb ik nooit meer iets van de veroorzaker gehoord? Betrokkenen bij een verkeersongeval zijn vrij om contact met elkaar op te nemen, maar vinden dat soms lastig. Contacthelpt.nl en Perspectief Herstelbemiddeling kunnen daarbij helpen. 

Contacthelpt.nl (https://contacthelpt.nl) is een platform voor betrokkenen bij verkeersongevallen en helpt slachtoffers en veroorzakers van ongevallen om op een goede manier met elkaar contact te hebben. betrokkenen in hun keuzes: neem ik wel of niet contact op? En hoe kan ik het beste contact opnemen? Wil ik daarbij begeleid worden? Perspectief Herstelbemiddeling is een stichting die betrokkenen begeleidt. 

Totstandkoming
Het platform is ontwikkeld door de Vrije Universiteit Amsterdam en Moondocs in samenwerking met Perspectief Herstelbemiddeling. Het project kwam tot stand met steun van Stichting Achmea Slachtoffer & Samenleving en van het Platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars.

Bron: letselschade.nuContacthelpt.nl (https://contacthelpt.nl)

 

images-40 images-40